Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 16.11.2020 - 20.11.2020

16. Lis Pondělí

Snídaně:

Polévka: Květáková 1, 7
Hlavní jídlo I.: Lazaně s vepřovým masem a sýrem, fit tyčinka 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

17. Lis Úterý

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: Státní svátek

18. Lis Středa

Snídaně:

Polévka: Zeleninová s cizrnou 1, 6, 9
Hlavní jídlo I.: Čína z kuřecího masa, dušená kari rýže,
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

19. Lis Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Kuřecí vývar s drobením 1, 3, 7
Hlavní jídlo I.: Vepřová kýta na paprice, houskový knedlík, 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

20. Lis Pátek

Snídaně:

Polévka: Hrachová 1
Hlavní jídlo I.: Smažený sýr, vař. brambor, tatarská omáčka 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.