Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 21.11.2022 - 25.11.2022

21. Lis Pondělí

Snídaně: Pom. z ryb, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 4, 7

Polévka: Z míchaných luštěnin 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřová pečeně znojemská, dušená rýže, ovocné mléko 1, 7
Hlavní jídlo II.: Omeleta se šunkou, rajčaty a paprikami, vař. brambor, ov. mléko , 3, 7
Hlavní jídlo III.: Vepřová pečeně znojemská, vař. brambor, ovocné mléko 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Hříbkové rizoto s plátky vepřové panenky 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Pizza šnek, čaj 1, 7

Večeře: Pečený karbenátek, bramborová kaše, okurkový salát, čaj 1, 3, 7 II. Vánočka, ovoce 1

22. Lis Úterý

Snídaně: Ořechový závin, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7, 8

Polévka: Kroupová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Smažený kuřecí řízek, vař. brambor s máslem, míchaný kompot 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Zeleninové rizoto se sýrem FETA okurek steril. 7
Hlavní jídlo IV.: Tagliatelle s kousky lososa, brokolicí a smetanou 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Dýňový suk, čaj 1

Večeře: Špagety s masovou směsí, čaj 1, 7 II Rohlík, přesnidávka 1

23. Lis Středa

Snídaně: Pom. tvarohová s bylinkami, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Segedinský guláš, houskový knedlík, 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Krupičná kaše s čokoládou, máslem a cukrem, ovoce 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Pizza se šunkou, nivou a kukuřicí 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Kynutý hřeben s makovou náplní, ov. mléko 1, 7

Večeře: Vepřová panenka na grilu, op. brambor, ďábelská omáčka, čaj 1, 7 II. Chléb, tlačenka 1

24. Lis Čtvrtek

Snídaně: Pom. sýrová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Cibulová a bramborem 1
Hlavní jídlo I.: Krůtí roláda se žampiony, bramborová kaše, salát z hlávkového zelí s červ. řepou 1, 7
Hlavní jídlo II.: Pařížský salát, grahamový rohlík 1, 7
Hlavní jídlo III.: Krůtí roláda se žampiony, dušená rýže, salát z hlávkového zelí s červ. řepou 1
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí steak zapečený s mozzarelou, grilovaná zelenina, bramborové rösti 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Klobásník, čaj 1

Večeře: Žemlovka s jablky, ovocné mléko 1, 3, 7, 12 II. Cereální šáteček s nivou 1, 7

25. Lis Pátek

Snídaně: Obložený chléb, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 3, 7

Polévka: Kmínová s kapáním 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Čočka na kyselo, vař. vejce, okurek steril., chléb, 1, 3
Hlavní jídlo II.: Masový nákyp, staročeská lepenice, okurek steril. 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Vepřová porchetta ( bůčková roláda s bylinkami), šťouchané brambory se smaženou cibulkou 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.