Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 23.11.2020 - 27.11.2020

23. Lis Pondělí

Snídaně:

Polévka: Masová krémová 1, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Čočka na kyselo, vař. vejce, okurek steril., kváskový chléb, 1, 3
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

24. Lis Úterý

Snídaně:

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Segedinský guláš, houskový knedlík, 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

25. Lis Středa

Snídaně: Pom. sýrová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Z fazolových lusků s kapáním 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Kuřecí steak v medové marinádě, vař. brambor, salát z červeného zelí s kukuřicí 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Koblihy, ov. mléko 1, 7

Večeře: Lazáně s vepřovým masem, čaj 1, 7 II. Karlovarský rohlík, ovoce 1,7

26. Lis Čtvrtek

Snídaně: Pom. paštiková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Cibulová a bramborem 1
Hlavní jídlo I.: Polomské žebírko, barevné těstoviny, oplatek 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Minipizza, čaj 1, 7

Večeře: Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, kompot, čaj 1 II. Anglický rohlík, oplatek 1

27. Lis Pátek

Snídaně: Míchaná vejce na cibulce, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, čaj, ovoce 1, 3, 7

Polévka: Rajská s oves. vločkami 1, 9
Hlavní jídlo I.: Zahradnická sekaná, bramborová kaše, dunajská čalamáda 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.