Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 31.1.2022 - 4.2.2022

31. Led Pondělí

Snídaně: Pom. masová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko , cappuccino, čaj, zelenina 1, 7, 10

Polévka: Cibulová s bramborem 1
Hlavní jídlo I.: Hrachová kaše s cibulkou, moravské uzené, okurek steril. , chléb, 1
Hlavní jídlo II.: Smažený květák, vař. brambor, tatarská omáčka 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Tlačený koláč, ov. mléko 1, 7

Večeře: Pečený pstruh na másle, vař. brambor, zeleninová přízdoba, čaj 1, 4, 7 II. Anglický rohlík1

01. Úno Úterý

Snídaně: Pom. z uzeného sýru, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Rajská s oves. vločkami 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vídeňská roštěná, jasmínová rýže, míchaný kompot 1
Hlavní jídlo II.: Tagliatelle se smetanovou omáčkou z lišek 1, 7
Hlavní jídlo III.: Vídeňská roštěná, špecle, míchaný kompot 1
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko , 7

Svačina: Chléb, pikantní pomazánka, čaj 1, 3, 7

Večeře: Kynuté knedlíky s povidly, cukrem, mákem a máslem , čaj, 1, 3, 7 II. Rohlík, pochoutkový salát 1, 7

02. Úno Středa

Snídaně: Vánočka, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 7, 8

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Polomské žebírko, houskový knedlík 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Gratinované brambory s nivou a mandlemi, mrkvový salát s jablky 3, 7, 8
Hlavní jídlo III.: Polomské žebírko, bulgur 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Karlovarský rohlík, čaj 1, 7

Večeře: Ražniči z kuřecího masa, vař. brambor, okurkový salát 1, 10 II. Máslový croissant, ovoce 1, 7

03. Úno Čtvrtek

Snídaně: Pom. z ryb v tomatě, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 4, 7

Polévka: Kapustová 1
Hlavní jídlo I.: Sekaná pečeně. bramborová kaše, salát z čínského zelí s kukuřicí 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Rýžový nákyp s meruňkami, 3, 7, 12
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

04. Úno Pátek

Snídaně:

Polévka: Kulajda 1, 3, 7
Hlavní jídlo I.: Lazaně s vepřovým masem a sýrem, 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.