Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 20.12.2021 - 24.12.2021

20. Pro Pondělí

Snídaně: Pom. sýrová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: Evakuace

Svačina: Šátečky, ovocné mléko, 1, 7

Večeře: Smažený krůtí řízek, bramborový salát. čaj 1, 3, 7, 9 II. Pletýnka, fit tyčinka 1

21. Pro Úterý

Snídaně: Mandlová vánočka, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 4, 7, 8

Polévka: Sekyrková 9
Hlavní jídlo I.: Krůtí plátek v pikantní marinádě, dušená rýže, salát z červené řepy 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Rohlík, čaj 1

Večeře: Zapečené těstoviny s uzeninou, okurek steril. čaj 1, 3, 7, II. Rohlík, sýr cihla1, 7

22. Pro Středa

Snídaně: Vař. vejce, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 4, 7,

Polévka: Z míchaných luštěnin 1, 9
Hlavní jídlo I.: Špagety s masovou směsí a sýrem, 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

23. Pro Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: Vánoční prázdniny

24. Pro Pátek

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: Štědrý den

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.