Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 5.2.2024 - 9.2.2024

05. Úno Pondělí

Snídaně: Pom. hermelínová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Kmínová s kapáním 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Čočka na kyselo, sázená vejce, okurek steril., chléb, 1, 3
Hlavní jídlo II.: Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek steril. 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí steak, šťouchaný brambor, TALEGGIO omáčka 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Velká pletýnka, ovocné mléko 1, 7

Večeře: Sýrový špíz, vař. brambor, tatarská omáčka, čaj 1, 3, 7 II. Rohlík, termix 1, 7

06. Úno Úterý

Snídaně: Šunková pěna, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 7, 10

Polévka: Jáhlová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Čína z kuřecího masa, dušená jasmínová rýže 1, 3
Hlavní jídlo II.: Baby karotka dušená na másle, bramborové rösti 7
Hlavní jídlo IV.: Grilovaný divoký losos, mačkané brambory s holandskou omáčkou 3, 4, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko 1, 7

Svačina: Tvarohové smaženky, čaj 1, 3, 7

Večeře: Vepřové maso po námořnicku, těstoviny, čaj 1, 3 II. Chléb, játrová cihla 1

07. Úno Středa

Snídaně: Vánočka, rama, nutella, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7,

Polévka: Kedlubnová s bramborem 1, 7
Hlavní jídlo I.: Vepřová pečeně po selsku, staročeská lepenice, okurkový salát 1, 7
Hlavní jídlo II.: Katův šleh ze sojového masa, dušená rýže, okurkový salát 1, 6
Hlavní jídlo IV.: Vepřová játra na slanině, dušená rýže basmati, okurkový salát 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Chléb, rama, rajče, čaj 1, 7

Večeře: Rizoto z vepřového masa se sýrem, dunajská čalamáda, čaj 7 II. Anglický rohlík 1, 7

08. Úno Čtvrtek

Snídaně: Pom. rybí, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 4, 7

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Hovězí guláš, houskový knedlík, ovoce 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Pařížský salát, celozrnné pečivo , ovoce 1, 7
Hlavní jídlo III.: Hovězí guláš, chléb, ovoce 1
Hlavní jídlo IV.: Grilovaná mozzarella, těstoviny tagliatelle s bazalkovým pestem, ovoce 1, 7, 8, 10
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko, 7

Svačina: Karlovarský rohlík, čaj 1

Večeře: Přírodní krůtí plátek, vař. brambor, máslový hrášek, čaj 1, 7 II. Perník, ovoce 1

09. Úno Pátek

Snídaně: Chléb, vaječná omeleta, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina, hořčice, kečup 1, 3, 7 , 10

Polévka: Ovarová 1
Hlavní jídlo I.: Sekaná pečeně, bramborová kaše, salát z červeného zelí, 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Vepřová panenka smažená v bylinkové strouhance, bramborová kaše, zeleninová přízdoba 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.