Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 10.2.2020 - 14.2.2020

10. Úno Pondělí

Snídaně: Pom. z lučiny s bylinkami, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Čočková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Přírodní kuřecí plátek, dušená rýže, máslový hrášek, kompot , čaj 1, 7
Hlavní jídlo II.: Koprová omáčka, vař. vejce, vař. brambor 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Přírodní kuřecí plátek, vař. brambor, máslový hrášek, kompot 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Smažený hermelín, hranolky, tatarská omáčka 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Makovka, mléko 1, 7

Večeře: Dřevorubecké zapékané fleky, okurek steril, čaj 1, 3, 7 II. Škvarkový pagáček 1

11. Úno Úterý

Snídaně: Pom. zeleninová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Květáková 1, 7
Hlavní jídlo I.: Smažené rybí filé. bramborový salát 1, 3, 7, 9, 10
Hlavní jídlo II.: Šunkový salám v těstíčku, vař. brambor, okurkový salát 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Smažené rybí filé, vař. brambor s máslem, okurkový salát1, 3, 4, 7
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí špíz, vař. brambor, zeleninová přízdoba 1
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Chléb, masová pom, čaj 1, 10

Večeře: Bramborové šišky s mákem, cukrem a máslem, ovoce 1, 7 II. Malá pletýnka, tav. sýr 1, 7

12. Úno Středa

Snídaně: Pom. z uzeného sýru, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Hovězí vývar s kapáním 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Zvěřinový guláš, houskový knedlík, 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Cizrnový salát se zeleninou, cornspitz 1, 6, 7
Hlavní jídlo III.: Zvěřinový guláš, kváskový chléb 1
Hlavní jídlo IV.: Vepř. panenka na grilu, bramborové rösti, pepřová omáčka, zel. přízdoba 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko, 7

Svačina: Dýňová kostka, čaj 1

Večeře: Kuřecí steak barbecue, americké brambory, zeleninová přízdoba 1 II. Bavorský vdolek, ovoce 1, 7

13. Úno Čtvrtek

Snídaně: Vánočka, nutella, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, ovoce 1, 7, 8

Polévka: Kroupová se zeleninou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Záhorácký závitek, vař. brambor, 1
Hlavní jídlo II.: Žemlovka s jablky a tvarohem, 1, 3, 7, 12
Hlavní jídlo IV.: Krůtí závitek s parmskou šunkou a suš. švestkou, gratinované brambory, mix salátů 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Chléb, rama, vař. vejce, čaj 1, 3, 7

Večeře: Hov. maso vařené, rajská omáčka, celozrnný knedlík, čaj 1, 9 II. Rohlík, paštika 1

14. Úno Pátek

Snídaně: Obložený chléb, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 3, 7

Polévka: Pekingská 3, 9
Hlavní jídlo I.: Masové soté flamendr, kari rýže 1
Hlavní jídlo II.: Brokolicový nákyp, vař. brambor s máslem, rajčatový salát 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Zbojnická krkovička, šťouchaný brambor, zeleninová přízdoba 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.