Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 14.2.2022 - 18.2.2022

14. Úno Pondělí

Snídaně: Pom. sýrová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Česneková s bramborem 3, 9
Hlavní jídlo I.: Bretaňské fazole, opékaný párek, okurek steril. chléb, 1
Hlavní jídlo II.: Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a olivami 1, 4, 7
Hlavní jídlo IV.: Vepřové nudličky GYROS, bramborové dukátky, zelný salát s mrkví 1
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Makovka, ov. mléko 1, 7

Večeře: Kuřecí perkelt, barevné těstoviny, čaj 1, 7 II. Pletýnka, ovoce 1

15. Úno Úterý

Snídaně: Pom. liptovská, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Hráškový krém s krutony 1, 7
Hlavní jídlo I.: Italská roláda se sušenými rajčaty, vař. brambor, míchaný kompot 1
Hlavní jídlo II.: Špekové knedlíky s houbovým ragú 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Italská roláda se sušenými rajčaty, kuskus, míchaný kompot 1
Hlavní jídlo IV.: Plněné bramborové knedlíky, dušený špenát se smetanou sypaný smaženými cibulovými kroužky 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Kaiserka, rama, trvanlivý salám, čaj 1, 7

Večeře: Rizoto z vepřového masa a sýrem, okurek steril. čaj 7 II. Koblihy, ovoce 1

16. Úno Středa

Snídaně: Pom. pikantní, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 3, 7

Polévka: Zelňačka 1, 7
Hlavní jídlo I.: Kynutý koláč s ovocem a drobenkou, ovoce 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Marinované sójové plátky v kukuřičných lupíncích, vař. brambor s máslem, tatar. omáčka 1, 3, 6, 7
Hlavní jídlo IV.: Krůtí játra na roštu s karamelizovanými jablky, americké brambory 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Pizza šnek, čaj 1, 7

Večeře: Hov. maso vařené, rajská omáčka, celozrnný knedlík, čaj 1, 3, 7, 9 II. Sýrový uzel 1, 7

17. Úno Čtvrtek

Snídaně: Třená bábovka, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Zvěřinový guláš, houskový knedlík, 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Květákový mozeček, vař. brambor s máslem, zeleninová přízdoba 3, 7
Hlavní jídlo III.: Zvěřinový guláš, kváskový chléb 1
Hlavní jídlo IV.: Marinované krůtí medailonky, dušená jasmínová rýže, zeleninová přízdoba 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Rohlík, jogurt, čaj 1, 7

Večeře: Kuřecí plátek zapečený s nivou, vař. brambor, mrkvový salát s jablky, mošt, 1, 7 II. Chléb, játrovka 1,

18. Úno Pátek

Snídaně: Obložený chléb, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj , ovoce 1, 7

Polévka: Brokolicová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, salát z červené řepy se zelím 1, 3, 7,
Hlavní jídlo II.: Vajíčkový salát, dýňová kostka, 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Tortilla plněná kuřecím masem, zeleninou a pikantním dipem 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.