Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 17.2.2020 - 21.2.2020

17. Úno Pondělí

Snídaně: Pom. tvarohová s rajčaty, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Drůbková jemná 1, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Hrachová kaše s cibulkou, moravské uzené, okurek steril. kváskový chléb, 1
Hlavní jídlo II.: Gratinovaný květák s vepřovým masem, vař. brambor s máslem, dunajská čalamáda 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko, 7

Svačina: Anglický rohlík, čaj 1

Večeře: Kuřecí plátek na rozmarýnu, vař. brambor, mrkvový salát s jablky, čaj 1 II. Donut, ovoce 1

18. Úno Úterý

Snídaně: Pom. pikantní, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 3, 7

Polévka: Kapustová 1
Hlavní jídlo I.: Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, kompot 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Katův šleh ze sojového masa, kuskus, kompot 1, 6
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Jablečná kapsa, čaj 1,

Večeře: Masová směs se sýrem, špagety, mošt 1, 7 II. Zapečený toust se salámem 1

19. Úno Středa

Snídaně: Pom. z krabích tyčinek, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, zelenina 1, 4, 7

Polévka: Z jarní zeleniny 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřové nudličky BAC - CAN, dušená rýže 1
Hlavní jídlo II.: Houbová omáčka, vař. vejce, vař. brambor 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Vepřové nudličky BAC - CAN, bulgur 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko, 7

Svačina: Klobásník, čaj 1

Večeře: Vepřový vrabec, duš. špenát, bramborový knedlík 1, 3, 7 čaj II. Grahamový rohlík, fruko 1

20. Úno Čtvrtek

Snídaně: Šátečky, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Z míchaných luštěnin 1, 9
Hlavní jídlo I.: Luhačovický špaček, vař. brambor s máslem, velká zeleninová obloha 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Střapačky se zelím a slaninou 1
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Obložená bulka se salámem a zeleninou, čaj 1, 7

Večeře: Roštěná na slanině, jasmínová rýže, okurkový salát, čaj 1 II. Malá pletýnka, puding 1, 7

21. Úno Pátek

Snídaně: Míchaná vejce na cibulce, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 3, 7

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Polomské žebírko, barevné těstoviny, ovoce 1, 7
Hlavní jídlo II.: Bavorské vdolečky, ovoce 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Polomské žebírko, bramborové gnocchi, ovoce 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.