Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 22.2.2021 - 26.2.2021

22. Úno Pondělí

Snídaně:

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Hovězí maso vařené, rajská omáčka, houskový knedlík, 1, 3, 7, 9
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

23. Úno Úterý

Snídaně:

Polévka: Jáhlová se zeleninou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Krůtí medailonky se sýrovým přelivem, opékané brambory, míchaný salát 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

24. Úno Středa

Snídaně:

Polévka: Z bílých fazolí 1
Hlavní jídlo I.: Vepřové nudličky FLAMENDR, dušená rýže, zelný salát s koprem 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

25. Úno Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Z růžičkové kapusty 1
Hlavní jídlo I.: Maminčino kuře ( kuř. stehno, žampiony, v. játra, těstoviny ), kompot 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

26. Úno Pátek

Snídaně:

Polévka: Surinamská 3, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřové ražniči, vař. brambor, dunajská čalamáda 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.