Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 20.2.2023 - 24.2.2023

20. Úno Pondělí

Snídaně: Pom. paštiková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Pohanková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Masová směs se sýrem, špagety 1, 7
Hlavní jídlo II.: Květákové placičky, teplá mexická zelenina 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Valašská jehla, vař. brambor, zeleninová přízdoba 1
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Muffin, ovocné mléko 1, 7

Večeře: Vepřová pečeně pražská, vař. brambor, salát z čínského zelí s mrkví , čaj 1, 3 II. Minipizza 1, 7

21. Úno Úterý

Snídaně: Sázená vejce, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 3, 7

Polévka: Slepičí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Rybí filé pečené s bylinkami, vař. brambor s máslem, okurkový salát s rajčaty 1, 4, 7
Hlavní jídlo II.: Kung- pao ze sojového masa, kuskus, okurkový salát s rajčaty 1, 6, 8
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí steak na grilu, americké brambory, bylinkový dip 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Škvarkový pagáček, čaj 1

Večeře: Rýžový nákyp s meruňkami, ov. mléko 3, 7, 12 II. Bramborový croissant 1

22. Úno Středa

Snídaně: Třená bábovka, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Kulajda 1, 3, 7
Hlavní jídlo I.: Kuřecí steak s nivou, jasmínová rýže, ovocný salát 1, 7
Hlavní jídlo II.: Zeleninové lečo s uzeninou , vař. brambor 3
Hlavní jídlo III.: Kuřecí steak s nivou, vař. brambor, ovocný salát 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Plněné žampiony kuřecím masem a sýrem, gratinované brambory zeleninová přízdoba 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Dalamánky, rama, kedlubny, čaj 1, 7

Večeře: Masové koule v rajčatové omáčce, houskový knedlík, čaj 1, 3, 7, 9 II. Cereální loupák 1

23. Úno Čtvrtek

Snídaně: Pom. drožďová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, malcao, čaj 1, 3, 7

Polévka: Z hlívy ústřičné 1, 9
Hlavní jídlo I.: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Staročeská sekanina, vař. brambory, okurek steril. 1, 3
Hlavní jídlo IV.: Pečené kuřecí stehno s cuketovou nádivkou, jasmínová rýže, kompot 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Sezámek, mléčný nápoj, 1, 7, 11

Večeře: Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, kompot, ov. mošt 1, 3, 7 II. Rohlík, přesnidávka 1,

24. Úno Pátek

Snídaně: Teplý párek, rama, med, džem, pečivo, cereálie, hořčice, kečup, mléko, čaj , ovoce 1, 7, 10

Polévka: Česneková s vejcem 3, 9
Hlavní jídlo I.: Maďarské zelí ( vepř. maso, kys. zelí, klobása, smetana), vař. brambor , 7
Hlavní jídlo II.: Pochoutkový salát, grahamový rohlík 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Vepřová panenka v bylinkové krustě, hranolky, tatarská omáčka 1, 3
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.