Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 28.2.2022 - 4.3.2022

28. Úno Pondělí

Snídaně: Pom. z lučiny s bylinkami, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Kroupová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Čočka na kyselo, sázená vejce, okurek steril., chléb, 1, 3
Hlavní jídlo II.: Moravské uzené, křenová omáčka, houskový knedlík, 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Uzbecký kotlet, dušená rýže, zeleninová přízdoba 1, 3
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Zapečený toustový chléb se šunkou, čaj 1, 7

Večeře: Kuřecí roláda, kuskus, kompot, čaj 1 II. Bavorský vdolek 1, 7

01. Bře Úterý

Snídaně: Makový závin, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Slepičí vývar s kapáním 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Záhorácký závitek, vař. brambor, smoothie 1
Hlavní jídlo II.: Salát z cizrny a zeleniny, 1, 6, 7
Hlavní jídlo IV.: Sýrová jehla, vař. brambor, zeleninová přízdoba, tatarská omáčka 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko, 7

Svačina: Chléb, rama, kedlubny, čaj 1, 7

Večeře: Zapečené brambory s uzeným masem, míchaný salát, ov. mošt 3, 7 II. Chléb, tlačenka1

02. Bře Středa

Snídaně: Pom. vajíčková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 3, 7, 10

Polévka: Květáková 1, 7
Hlavní jídlo I.: Pečené kuřecí stehno, dušená divoká rýže, míchaný kompot 1
Hlavní jídlo II.: Těstoviny tagliatelle se sýrovým přelivem 1, 7
Hlavní jídlo III.: Pečené kuřecí stehno, vař. brambor, míchaný kompot 1
Hlavní jídlo IV.: Plněné žampiony šunkou a nivou, hranolky, rajčatový salát 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Koblihový banánek, ov. mléko 1, 7

Večeře: Hamburská kýta, houskový knedlík, čaj 1, 3, 7, 9, 10 II. Rohlík, hermelínový salát 1, 7

03. Bře Čtvrtek

Snídaně: Pom. z nivy, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Gulášová 1
Hlavní jídlo I.: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Štěpánská sekaná, šťouchaný brambor, salát z červeného zelí 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Pečené králičí stehno, dušené červené zelí, bramborový knedlík, 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Bramborový croissant, ov mošt 1

Večeře: Námořnické maso, dušená rýže, čaj 1, 3 II. Makovka, ovoce 1

04. Bře Pátek

Snídaně: Op. slanina, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko , kakao, čaj, hořčice, zelenina 1, 7, 10

Polévka: Horácká houbová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřová panenka na barevném pepři, vař. brambor, teplá zámecká zelenina 1, 7
Hlavní jídlo II.: Pikantní sojové kostky, jasmínová rýže 1, 6
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí stripsy, mix salátů s pikantní zálivkou, grahamový rohlík 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.