Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 24.2.2025 - 28.2.2025

24. Úno Pondělí

Snídaně:

Polévka: Cibulová s bramborem 1, 7
Hlavní jídlo I.: Rizoto z vepřového masa se sýrem, okurek steril. 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

25. Úno Úterý

Snídaně:

Polévka: Krupicová s vejcem 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Záhorácký závitek, vař. brambor 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

26. Úno Středa

Snídaně:

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Moravské uzené, křenová omáčka, houskový knedlík 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

27. Úno Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Fazolová 1
Hlavní jídlo I.: Maminčino kuře, těstoviny , míchaný kompot 1
Nápoj/dezert: Čaj, mléko, ov. mošt 7

28. Úno Pátek

Snídaně:

Polévka: Bramborová s paprikami 1, 9
Hlavní jídlo I.: Čevabčiči, vařený brambor, zeleninová přízdoba 1, 3, 10
Nápoj/dezert: Čaj, mléko, ov. mošt 7

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.