24. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie s mezinárodní účastí
Datum konání : 3. října 2019
Druh soutěže: Pódiové vystoupení kuchař - junior
Soutěžící: M4B David Šandor
Umístění: Zlaté pásmo - celkově 3. místo a pohár
Název pokrmu: Krůtí terina v žampionovém obalu s dýní, bramborová roláda plněná masovou fáší s klobásou, dušená červená řepa s fíky, demi - glace, fíkový chips.
Datum konání : 3. října 2019
Druh soutěže: Pódiové vystoupení kuchař - junior
Soutěžící: KČ3 David Stromšík
Umístění: Bronzové pásmo
Název pokrmu: Krůtí terina v kapustovém obalu s mřížkou z plundrového těsta, smažené krůtí kousky v petrželové strouhance, bramborové pyré, restovaná zelenina a česneková espuma.
Žáky oboru kuchař připravovala UOV Bc. Marie Paprstkářová
Moravský cukrářský šampionát
1. ročník soutěže cukrářů amatérů a profesionálů s mezinárodní účastí
Datum konání: 5.- 6. října 2019
Soutěžící: Lucie Adamíková
Umístění: Bronzové pásmo
Název dortu: Růžové království - předem připravený dort na téma Pohádkový svět
Datum konání: 5.- 6. října 2019
Soutěžící: Petra Knápková
Umístění: Stříbrné pásmo
Název dortu: Svatební dort s názvem Svatební sen
Žáky oboru cukrář připravovala UOV Martina Vaňková
Vypracovala 7.10.2019 Bc. Marie Paprstkářová