V rámci projektu Posílení kompetencí ve vzdělávání III. se na cvičné kuchyni ISŠ konal 20.4. projektový den zaměřený na moderní úpravy pokrmů v konvektomatu a sous-vide. Žáci třídy KČŘ1 si připravili společně celé čtyřchodové menu. Žáci se také seznámili s jídelními lístky z dob před rokem 1989, kde je velmi bavily ceny jídel a nápojů v restauraci.
- Úvod
-
Informace o škole
- Kontaktní informace
- Organizace školního roku
- Virtuální prohlídky
- Aktuální jídelníček
- Novinky
- Zpracování osobních údajů
- Ochrana oznamovatelů
- Úřední deska
- Průkaz ISIC
- Dokumenty
- Kalendář
- Tělocvična
- Fotogalerie
- Výchovné poradenství
- Kariérové poradenství
- Školní psycholog
- Rozpis zvonění
- Zaměstnanci školy
- Projekty školy
- Certifikace školy a ocenění
- Školská rada
- Stipendijní programy
- Přijímací řízení
- Partneři školy
- Střední škola
- Další vzdělání
- Domov mládeže
- Kontakt